Primele tratamente complementare Homeogenezis s-au aplicat în 2010 în cadrul unui cabinet medical de medicina generala dedicat terapiilor complementare. Initial s-au utilizat ca mediu suport de transfer comprimate, pastile, tincturi alopate si/sau naturiste pe care pacientii le foloseau deja în medicatie si/sau cura. Pentru ca procesul de informatizare era îndelungat si laborios, dupa câteva luni s-a trecut la folosirea ca mediu suport de transfer a apei, soluțiilor hidroalcoolice, uleiurilor comestibile, a zaharului. În paralel s-au conturat pachetele de informatizare dedicate celulelor, tesuturilor, organelor, aparatelor și sistemelor. Între 2011 si 2013 s-au conturat pachetele de informatizare destinate tabloului emotional-afectiv. În 2013 s-a inaugurat deschiderea Laboratorului Homeogenezis destinat realizarii, avizarii si productiei de suplimente alimentare Homeogenezis.

Pentru a caută un produs, va rugăm să folosiți modulul de căutare existent în partea de sus a site-ului. Introduceți informațiile căutate, iar dacă acestea se regăsesc pe site, vi se va afișa o lista a rezultatelor compatibile.
Da, Homeogenezis - remedii naturale cu efecte rapide (homeogenezis.com) onorează comenzile persoanelor juridice. Pentru a primi factură fiscală cu datele firmei, va rugăm să introduceți datele care vi se vor solicită la înregistrare sau în cadrul procesului de comandă.
În această situație, în cadrul procesului de comandă, veți avea opțiunea să introduceți informațiile corespunzătoare adresei de livrare dorite.
Pentru mai multe informații despre disponibilitatea produsului, va rugăm să ne contactați folosind formularul de contact de pe site.
În acest caz, va rugăm să ne contactați folosind formularul de contact.
Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunta la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestarilor de servicii, de la încheierea contractului.
Nu găsești răspunsul pe care îl cauți?
SUNTEM AICI SĂ TE AJUTĂM!