Homeogenezis – remedii naturale cu efecte rapide – remedii si tratamente naturale pentru orice afectiune si varsta

Locomotric este un supliment alimentar din ingrediente naturale, produs în România.

Combinatie și formula de ingrediente care contribuie la menținerea sănătății sistemului locomotor.

Pentru compoziție detaliată și un pachet promoțional – Locomotric Forte 59 – 3 x 60 comprimate – click aici.

🌳 Scoarța de salcie este un remediu natural, un tratament adjuvant, care poate ameliora inflamatia, durerile musculare si articulare, in special la persoanele cu artrita.

Homeogenezis este un magazin naturist online, cu o gama variată de Suplimente alimentare naturale, produse naturiste, vitamine și minerale, realizate din ingrediente de cea mai bună calitate, produse în România. În magazinul nostru online găsiți suplimente alimentare, o gamă de produse inedite și originale.

Produsele Homeogenezis au în componență extracții ale principiilor active din plante medicinale și tradiționale. Acestea completează o dietă normală și un stil de viață sănătos și pot fi asociate cu orice tratament, medicație sau terapie alopată/complementară.

Efectele tratamentului complementar Homeogenezis pot fi diferite în funcție de contextul personal, stilul de viață, conduită, prezența altor probleme de sănătate, alte tratamente și terapii urmate, etc.

Recomandările și sfaturile din cadrul acestui site sunt orientative, prin urmare recomandăm părerea unui farmacist sau medic specialist.

Acest produs este un supliment alimentar complementar medicamentelor alopate.

Am construit și creat produse naturiste de calitate, care nu numai că îți va vindeca corpul, ci și spiritul. Cu peste 50 de mii de pacienți fericiți, poți fi sigur că nu acceptăm compromisuri atunci când vine vorba de sănătatea ta.

Homeogenezis - remedii naturale cu efecte rapide - remedii si tratamente naturale pentru orice afectiune si varsta

Share