Homeogenezis – remedii naturale cu efecte rapide – remedii si tratamente naturale pentru orice afectiune si varsta

Digestometab este un supliment alimentar din ingrediente naturale, produs în România.

Acesta reprezintă o combinație și formulă de ingrediente care contribuie la menținerea sănătății aparatului digestiv și a tranzitului intestinal. De asemenea, poate contribui la echilibrarea digestivă, metabolică și enzimatică.

Pentru compoziție detaliată și Digestometab Optim 8 – 3 x 30ml, click aici.

Digestometab – Ingrediente naturale:

Rădăcini de Păpădie – Modesta păpădie este, probabil, cea mai răspândită plantă medicinală de la noi. Aceasta poate avea un rol în echilibrarea digestiei și a colonului avand rolul de a ajuta organismul în eliminarea candidozelor digestive precum și a balonării sau a crampelor abdominale, de asemenea, asistă la eliminarea sindromului colonului iritabil.

Flori de Galbenele – Planta anului 2008, are proprietăți extraordinare în asistarea organismului cu remedierea problemelor legate de ulcer varicos, gastrită și ulcer gastric sau atonie gastro-intestinală, de asemenea ar putea avea un rol în echilibrarea crampelor abdominale.

Lavanda – La mijlocul lunii iulie, o găsim înflorită în toată splendoarea ei, prin curţi, prin parcuri şi pe câmpiile însorite de pe malul Mediteranei. Această plantă are proprietăți deosebite în echilibrarea stresului și a anxietății, care pot duce la migrene, tulburări ale apetitului sau de digestie, uneori având beneficii în ameliorarea sindromului colonului iritabil.

Un flacon de 30 ml conține extracte asociate de păpădie, gălbenele, lavandă în solutie hidroglicerică. (570 picături).

Doar suplimente naturale

Homeogenezis este un magazin naturist online, cu o gama variată de Suplimente alimentare naturale, produse naturiste, vitamine și minerale, realizate din ingrediente de cea mai bună calitate, produse în România. În magazinul nostru online găsiți suplimente alimentare, o gamă de produse inedite și originale.

Extracte din plante naturale

Produsele Homeogenezis au în componență extracții ale principiilor active din plante medicinale și tradiționale. Acestea completează o dietă normală și un stil de viață sănătos și pot fi asociate cu orice tratament, medicație sau terapie alopată/complementară.

Medicină homeopată

Efectele tratamentului complementar Homeogenezis pot fi diferite în funcție de contextul personal, stilul de viață, conduită, prezența altor probleme de sănătate, alte tratamente și terapii urmate, etc.

Homeogenezis - remedii naturale cu efecte rapide - remedii si tratamente naturale pentru orice afectiune si varsta

Share